Кујнски шкаф Надја 220, Надја 220, венге | Мебел Виденов
Надја 220

Кујнски шкаф за ѕид , венге

Кујнски шкаф Надја 220 1
Кујнски шкаф Надја 220 2
Кујнски шкаф Надја 220 3
Кујнски шкаф Надја 220 1_thumb
Кујнски шкаф Надја 220 2_thumb
Кујнски шкаф Надја 220 3_thumb
1500 ден
Промоција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Достава: 10 дена

Шкафот е за монтирање на ѕид.
Шкафот има преклопна врата.
Димензии:
- L60 / B31 / H35 см.
Основа: иверица, боја бело шагре
Врати и предници: иверица, венге боја
Механизми:
- метална рачка
- шарки со непречено затворање
- хидрауличен механизам
Обрнете внимание!
Типли и завртки за монтирање на ѕид - вклучени.
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред. Орманите се испорачуваат не собрани. Наведената цена не вклучува услуги за испорака и монтирање. 
Модерната кујна е одлична комбинација на функција и дизајн. Со модуларни системи во кујната можете да направите оптимално користење на просторот што го имате. За да се запознаете со можностите што ги нуди модуларниот систем Надија, погледнете ги сите модули и елементи неопходни за комплетната опрема на вашата кујна - плотна, грб, цокла, чешма и сите елементи за поврзување. Ламинираната иверица која се користи за производство на овој производ е со сертифицирано потекло и квалитет, исполнувајќи ги високите европски стандарди за екологија и безбедност. Орманите се испорачуваат во силен и лесен пакет за носење, со лесни за следење упатствата за монтирање. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 91/34/5 см, тежина 9,5 кг.
Пакет 2: 61/36/2 см, тежина 2,3 кг.
Пакет 3: 32/23/12 см, тежина 0,5 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Надја 220 700.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не