Кујнски шкаф витрина Надja 147, Надja 147, бeл cjaj | Мебел Виденов
Надja 147

Кујнски шкаф витрина 147 , бeл cjaj

Кујнски шкаф витрина Надja 147 1
Кујнски шкаф витрина Надja 147 2
Кујнски шкаф витрина Надja 147 3
Кујнски шкаф витрина Надja 147 4
Кујнски шкаф витрина Надja 147 5
Кујнски шкаф витрина Надja 147 1_thumb
Кујнски шкаф витрина Надja 147 2_thumb
Кујнски шкаф витрина Надja 147 3_thumb
Кујнски шкаф витрина Надja 147 4_thumb
Кујнски шкаф витрина Надja 147 5_thumb
2900 ден
Промоција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

бeл cjaj

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:
- L80 / B31 / H70 см.
Основа: иверица, боја бело шагре
Врати и предници: иверица, белo сјајно стакло  4 мм, боја бел сјај
Механизми:
- метална рачка
- шарки со непречено затворање
- хидрауличен механизам
Обрнете внимание!
Дипли и завртки за монтирање на ѕид - вклучени.
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред. Орманите се испорачуваат не собрани. Наведената цена не вклучува услуги за испорака и монтирање. 
Модерната кујна е одлична комбинација на функција и дизајн. Со модуларни системи во кујната можете да направите оптимално користење на просторот што го имате. За да се запознаете со можностите што ги нуди модуларниот систем Надја, погледнете ги сите модули и елементи неопходни за комплетната опрема на вашата кујна - плотна, грб, цокла, чешма и сите елементи за поврзување. Ламинираната иверица која се користи за производство на овој производ е со сертифицирано потекло и квалитет, исполнувајќи ги високите европски стандарди за екологија и безбедност. Орманите се испорачуваат во силен и лесен пакет за носење, со лесни за следење упатствата за монтирање. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 85/33/8 см, тежина 10,7 кг.
Пакет 2: 88/43/6 см, тежина 7,2 кг.
Пакет 3: 30/20/10 см, тежина 0,8 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Надja 147 900.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не