Надградба за двокрилен плакар, Надградба за двокрилен плакар, венге | Мебел Виденов
Надградба за двокрилен плакар

Надградба за двокрилен плакар

Надградба за двокрилен плакар 1
Надградба за двокрилен плакар 1_thumb
2400 ден
1700 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L78 B50 H50 см.
Материјали:
- иверица со висок квалитет
- декор: венге
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот.Оставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
 
Состав: Ламинирана иверица, хардвер;
Опрема: Велпапе и полиетиленова стреч фолија;
Одржување: Избришете ги површините со малку влажна крпа. Производи за чистење и материјали што содржат абразивни честички не се користат.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 85/56/10 см, тежина 16,8 кг.
Пакет 2: 20/16/10 см, тежина 0,5 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Надградба за двокрилен плакар 600.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не