Надградба за плакар Рик, Рик | Мебел Виденов
Рик

Надградба за плакар

Надградба за плакар Рик 1
Надградба за плакар Рик 2
Надградба за плакар Рик 3
Надградба за плакар Рик 1_thumb
Надградба за плакар Рик 2_thumb
Надградба за плакар Рик 3_thumb
8700 ден
Попуст: -35%
5600 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Надградба за плакар Рик
Димензии:
- 121 B59 H47 см.
Градба:
- цврсто зимзелено дрво
- грб HDF
Покриеност:
- безбоен лак од полиуретан.
Хардвер:
- шарки со покриен раб
- рачки од цврсто дрво
Одржување: Избришете ги површините со малку влажна крпа.
Производи за чистење и материјалите што содржат абразивни честички не се користат.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Цената на артиклите не вклучува монтажа, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 130/60/9 см, тежина 20 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Рик 400.00 ден. 200.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени