Надградба за плакар Велино, Велино | Мебел Виденов
Велино

Надградба за плакар

Надградба за плакар Велино 1
Надградба за плакар Велино 2
Надградба за плакар Велино 3
Надградба за плакар Велино 1_thumb
Надградба за плакар Велино 2_thumb
Надградба за плакар Велино 3_thumb
5900 ден
Попуст: -34%
3800 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Надградба за плакар Велино
Димензии:
- L81 B59 H47 см.
Градба:
- цврсто зимзелено дрво
- грб HDF
Покриеност:
- безбоен лак од полиуретан.
Хардвер:
- шарки со покриен раб
- рачки од цврсто дрво
Одржување: Избришете ги површините со малку влажна крпа.
Производи за чистење и материјалите што содржат абразивни честички не се користат.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Цената на артиклите не вклучува монтажа, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 90/60/9 см, тежина 14 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Велино 200.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени