Надградба за трикрилен плакар, Надградба за трикрилен плакар, даб сонома | Мебел Виденов
Надградба за трикрилен плакар

Надградба за трикрилен плакар

Надградба за трикрилен плакар 1
Надградба за трикрилен плакар 1_thumb
4600 ден
3200 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Надградба за трикрилен плакар
Димензии:
- L117 B50 H50 см.
Материјали:
- иверица со висок квалитет
- декор: даб сонома
Со оваа понуда, вашиот плакар ќе има готов изглед. Но, ова не е главната цел на надградбата. Таа неизбежно ќе ви даде можност да чувате повеќе облека, крпи или постелнина. Крај на загатката каде да се оди кога нема доволно слободен простор во собата. Распределбата на три-крилел плакар заштедува простор и нема да заземе ниту еден сантиметар повеќе од веќе окупираната.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот. Оставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Состав: Ламинирана иверка, Хардвер;
Пакување: Брановиден картон и полиетиленска растеглива фолија;
Опрема: Број на пакувања: 3
Пакет 1: 126/58/7 см, тежина 17,8 кг.
Пакет 2: 58/56/6 см, тежина 7,3 кг.
Пакет 3: 20/15/10 см, тежина 0,7 кг.
Одржување: Избришете ги површините со малку влажна крпа. Производи за чистење и материјали што содржат абразивни честички не се користат.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Надградба за трикрилен плакар 900.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не