Надворешен агол за водоотпорна лајсна, Водоотпорна лајсна | Мебел Виденов
Водоотпорна лајсна

Надворешен агол за водоотпорна лајсна

Надворешен агол за водоотпорна лајсна 1
Надворешен агол за водоотпорна лајсна 2
Надворешен агол за водоотпорна лајсна 1_thumb
Надворешен агол за водоотпорна лајсна 2_thumb
100 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Се користи за приклучување на водоотпорната лајсна, во присуство на агол и дава подобар и по завршен изглед.
Материјал: ПВЦ
Боја: мат хром
Цената е за 1 бројка
Последно видени