Ноќно шкафче Едмун, Едмун, даб сонома + антрацит мат | Мебел Виденов
Едмун

Ноќно шкафче , даб сонома + антрацит мат

Ноќно шкафче Едмун 1
Ноќно шкафче Едмун 2
Ноќно шкафче Едмун 1_thumb
Ноќно шкафче Едмун 2_thumb
3600 ден
Попуст: -39%
2100 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L45 B30 H33,5 см.
Основа:
- ламинирана иверица
Врати:
- ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Опрема: Број на пакувања: 1
Пакет 1: 50/30/9 см, тежина 8 кг.
 
Слични производи
Последно видени