Ноќно шкафче Виела, Виела, сонома тартуф + венге магија | Мебел Виденов
Виела

Ноќно шкафче , сонома тартуф + венге магија

Ноќно шкафче Виела 1
Ноќно шкафче Виела 2
Ноќно шкафче Виела 3
Ноќно шкафче Виела 1_thumb
Ноќно шкафче Виела 2_thumb
Ноќно шкафче Виела 3_thumb
1800 ден
1300 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L45 B40 H40.5 см.
Основа:
-ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 53/41/14 см, тежина 13,8 кг.
 
 
Слични производи
Последно видени