Ноќно шкафче Дари, Дари, даб сонома + декор црн мрамор | Мебел Виденов
Дари

Ноќно шкафче , даб сонома + декор црн мрамор

Ноќно шкафче Дари 1
Ноќно шкафче Дари 2
Ноќно шкафче Дари 3
Ноќно шкафче Дари 4
Ноќно шкафче Дари 1_thumb
Ноќно шкафче Дари 2_thumb
Ноќно шкафче Дари 3_thumb
Ноќно шкафче Дари 4_thumb
2700 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 15 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Ноќно шкафче Дари
Димензии:
- L48.2 B36 H45.6 см.
Основа:
- иверица
Декор:
- даб сонома + црн мрамор
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
Број пакети: 2
Пакет 1: 60/39/10 см., тежина - 12 кг.
Пакет 2: 30/10/10 см., тежина - 3 кг. 

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Дари 700.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не