Огледало Доти, Доти, бeло | Мебел Виденов
Доти

Огледало , бeло

Огледало Доти 1
Огледало Доти 2
Огледало Доти 1_thumb
Огледало Доти 2_thumb
2900 ден
Попуст: -35%
1800 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L47 B2 H75 см.
Основа:
- ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 83/53/4 см, тежина 7 кг.
Слични производи
Последно видени