П-облик гарнитура Лоранс, Лоранс, кафеава | Мебел Виденов
Лоранс

П-облик гарнитура , кафеава

П-облик гарнитура Лоранс 1
П-облик гарнитура Лоранс 2
П-облик гарнитура Лоранс 3
П-облик гарнитура Лоранс 4
П-облик гарнитура Лоранс 5
П-облик гарнитура Лоранс 6
П-облик гарнитура Лоранс 7
П-облик гарнитура Лоранс 1_thumb
П-облик гарнитура Лоранс 2_thumb
П-облик гарнитура Лоранс 3_thumb
П-облик гарнитура Лоранс 4_thumb
П-облик гарнитура Лоранс 5_thumb
П-облик гарнитура Лоранс 6_thumb
П-облик гарнитура Лоранс 7_thumb
66600 ден
45800 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Лев

Бесплатна достава: 30 дена

Важно: Кратката страна со потпирач за раце го одредува правецот на софата.
П-облик софа Лоранс
Димензии:
- L302 B205 H86 cм.
- просторија за спиење 149/286 см.
Лицев материјал:
- полиестер текстил
Тапацир / пополнување:
- сунѓер со висина од 8 см. N30; полиестерска обвивка
Градба:
- цврсто дрво, иверица
Предности:
* сандак 2 парчиња
* вклучени украсни перници
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на тапациран мебел, не препорачуваме употреба на остри предмети заради можноста за сечење на тапацирот.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 207/88/45 см, тежина 78 кг.
Пакет 2: 131/88/45 см, тежина 44 кг.
Пакет 3: 167/92/45 см, тежина 50 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Лоранс 700.00 ден. 3000.00 ден. 900.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не