Мебел Виденов |

Програма Картичка Виденов

Картичката Виденов е нашата програма за специјални намаленија на одредени производи надвор од промоцијата. Искориси ги понудите со Картичката Виденов секој месец и избери најразлични мебел и додатоци по специјални цени.

Целосните услови за нашата специјална програма за намаление Картичка Виденов можеш да ги видиш овде.

Како да се вклучиш во програмата Картичка Виденов

Како да се вклучиш во
програмата Картичка Виденов
Ако веќе имаш регистрација на нашата страница и сакаш да ја активираш твојата Виденов картичка, кликни овде за да се најавиш на твојот профил. После тоа, кликни на копчето Регистрирај Картичка Виденов и следи ги чекорите.
Доколку немаш регистрација, кликни овде. Во формуларот за регистрација, ќе имаш можност директно да ја додадеш твојата Виденов Картичка. Виденов Картичката може да ја активираат само клиенти кои се регистрирале на нашата страница.

Следете не