Мебел Виденов |

Плаќање:

- Целата нарачка се плаќа при испорака, без капар.

- По банков пат - со налог за плаќање или дебитна / кредитна картичка - 100% аванс.

Достава:

- БЕСПЛАТНО за цела Република Северна Македонија за нарачки над 1500 денари. За нарачки помалку од 1500 денари - такса 150 денари.

Внесување до домот, монтирање:

- Таксите се опишани под секој производ.

- Услугата за монтажа на купениот мебел се извршува друг ден, различен од денот на испорака.

- Цената за достава е наведена за секој производ посебно. Во случај цената на единечен производ или вкупната количина на сите производи што ги нарачал клиентот за услугата за достава да е помала од 1500 денари, клиентот плаќа минимална такса од 150 денари.

- Корисникот се обврзува да помогне за истовар, доколку нема барање за внесување до самиот дом.

Доколку не се наведени цени, во предвид се зема следново: Доставата е 6% од цената на производот до вториот кат, вклучувајќи 2% на секој следен кат (во случај на испорака со лифт е 6% од цената на производите, без оглед на кој кат).

Во случај на некоректно однесување на вработените, пријавете на:

Е-пошта: [email protected]

025102424