Плакар Аркон Стандарт L со лизгачки врати, Аркон стандарт L, даб сонома + венге | Мебел Виденов
Аркон стандарт L

Плакар со лизгачки врати , даб сонома + венге

Плакар Аркон Стандарт L со лизгачки врати 1
Плакар Аркон Стандарт L со лизгачки врати 1_thumb
11200 ден
Промоција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Универзален модел на плакар со лизгачки врати.
- димензии: L180 B58 H220 cм.
- основа и врати: ламинирана иверка, декорација (во наведените комбинации на бои)
* прилагодливи ногарки за прецизно израмнување
Употребата на плакари со лизгачки врати Аркон го прави секојдневието на секое домаќинство уредно и организирано. Нивната главна предност е тоа што заштедувате простор и енергија кога ги користите.
Тие се екстремно функционални и отпорни на постојано оптоварување при секојдневна употреба. Внатрешната распределба на плакарот Аркон L е во согласност со потребите и барањата на модерните домаќинства и е организирана така што ќе го олесни уредувањето и чувањето облека и постелнина во најсоодветна форма. Ламинираните плочи на иверица што се користат за производство на овој производ се со сертифицирано потекло и квалитет, исполнувајќи ги високите европски стандарди за екологија и безбедност. Сите потребни елементи за поврзување и шемата за инсталација се вклучени во пакетот на производи
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојаната изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелотПоставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 6
Пакет 1: 217/63/5 см, тежина 29,5 кг.
Пакет 2: 220/55/6 см, тежина 22,7 кг.
Пакет 3: 186/62/5 см, тежина 20,5 кг.
Пакет 4: 218/96/3 см, тежина 19,8 кг.
Пакет 5: 218/96/4 см, тежина 28,8 кг.
Пакет 6: 20/16/10 см, тежина 1 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Аркон стандарт L 2000.00 ден. 900.00 ден. 300.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не