Плакар Аркон Стандарт М со лизгачки врати, Аркон Стандарт М, даб сонома + венге | Мебел Виденов
Аркон Стандарт М

Плакар со лизгачки врати , даб сонома + венге

Плакар Аркон Стандарт М со лизгачки врати 1
Плакар Аркон Стандарт М со лизгачки врати 1_thumb
13600 ден
Попуст: -37%
8500 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Универзален модел на плакар со лизгачки врати.
- димензии: L153 B58 H203 см.
- основа и врати: ламинирана иверка
* прилагодливи ногарки за прецизно израмнување
Плакарите со лизгачки врати имаат неоспорно докажани квалитети, што го прави нивното присуство скоро задолжително во современиот дом. Нивната главна предност е што заштедувате простор и енергија кога ги користите. Плакарот Arkon М е исклучително функционален и издржлив модел, отпорен на постојан товар при секојдневна употреба. Внатрешната распределба на гардеробата е во согласност со потребите и барањата на современите домаќинства и е организирана така што ќе го олесни уредувањето и чувањето на облеката и постелнината. Ламинираната иверка што се користи за производство на овој производ е со сертифицирано потекло и квалитет, исполнувајќи ги високите европски стандарди за еколошка чистота и безбедност. Сите потребни елементи за поврзување и шемата за монтажа се вклучени во пакетот на производот.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојаната изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 6
Пакет 1: 200/63/5 см, тежина 26,2 кг.
Пакет 2: 203/54/5 см, тежина 19,2 кг.
Пакет 3: 160/63/5 см, тежина 17 кг.
Пакет 4: 202/84/3 см, тежина 14,8 кг.
Пакет 5: 202/84/4 см, тежина 22,7 кг.
Пакет 6: 20/16/10 см, тежина 0,8 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Аркон Стандарт М 1500.00 ден. 600.00 ден. 200.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Комбинирайте с:
Последно видени

Следете не