Плакар Аркон Стандарт S со лизгачки врати, Аркон стандарт S , даб сонома + венге | Мебел Виденов
Аркон стандарт S

Плакар со лизгачки врати , даб сонома + венге

Плакар Аркон Стандарт S со лизгачки врати 1
Плакар Аркон Стандарт S со лизгачки врати 1_thumb
17500 ден
11600 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Универзален модел на плакар со лизгачки врати.
- димензии: L117 B58 H185 см.
- основа и врати: ламинирана иверица
* ногарки за регулирање на прецизност
Плакарите со лизгачки врати имаат неспорно докажани квалитети, што го прави нивното присуство скоро задолжително во современиот дом. Нивната главна предност е тоа што заштедувате простор и енергија кога ги користите. Плакарот Аркон S е исклучително функционален и издржлив модел, отпорен на постојан товар за време на секојдневната употреба. Внатрешната дистрибуција на плакарот е во согласност со потребите и барањата на модерните домаќинства и е организирана така што ќе го олесни уредувањето и чувањето облека и постелнина. Ламинираната иверица што се користи за производство на овој производ е со сертифицирано потекло и квалитет, исполнувајќи ги високите европски стандарди за екологија и безбедност. Сите потребни елементи за поврзување и шемата за инсталација се вклучени во пакетот на производи.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојаната изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 5
Пакет 1: 183/63/6 см, тежина 23,5 кг.
Пакет 2: 186/54/5 см, тежина 16,3 кг.
Пакет 3: 184/66/6 см, тежина 22,5 кг.
Пакет 4: 125/66/6 см, тежина 18 кг.
Пакет 5: 20/16/10 см, тежина 0,8 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Аркон стандарт S 1300.00 ден. 600.00 ден. 200.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не