Плакар Бенет, еднокрилен, Бенет, венге | Мебел Виденов
Бенет

Плакар , венге

Плакар Бенет, еднокрилен 1
Плакар Бенет, еднокрилен 1_thumb
4200 ден
2900 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Еднокрилен плакар Бенет
Димензии:
- L39 B50 H185 цм.
Основа и врата:
- ламинирана иверица
- HDF грб 3 мм.
Распределба:
- 2 подвижни полици + шипка за облека
Предности:
* насоката на отворањето на вратата се одредува за време на монтажата.
Плакарот Бенет обезбедува практичност и универзалност применлива за секое домаќинство. Плакарот има удобен внатрешен распоред, кој овозможува преуредување според вашите преференции. Моделот е изработен од ламинирана иверица.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојаната изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 188/47/3 цм, тежина 12,3 кг.
Пакет 2: 188/58/5 цм, тежина 25,6 кг.
Пакет 3: 20/15/10 цм, тежина 0,6 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Бенет 500.00 ден. 200.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не