Плакар Даниел, Даниел, даб сонома | Мебел Виденов
Даниел

Плакар , даб сонома

Плакар Даниел 1
Плакар Даниел 2
Плакар Даниел 3
Плакар Даниел 4
Плакар Даниел 5
Плакар Даниел 1_thumb
Плакар Даниел 2_thumb
Плакар Даниел 3_thumb
Плакар Даниел 4_thumb
Плакар Даниел 5_thumb
14400 ден
11000 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L125 B37 H195 см.
Основа:
- ламинирана иверица
Механизми:
- систем лизгачки врати
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 200/37/12 см, тежина 43,5 кг.
Пакет 2: 77/97/7 см, тежина 26 кг.
 
 
Слични производи
Последно видени