Плакар Деос, Деос, бела текстура + лајм | Мебел Виденов
Деос

Плакар , бела текстура + лајм

Плакар Деос 1
Плакар Деос 2
Плакар Деос 1_thumb
Плакар Деос 2_thumb
9100 ден
Попуст: -28%
6500 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L80 B50 H192.5 см.
Основа:
- ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 195,5 / 51/13 см, тежина 68,7 кг.
Пакет 2: 84 / 18,5 / 7 см, тежина 4,2 кг.
Слични производи
Последно видени