Плакар Елиз, Елиз, син | Мебел Виденов
Елиз

Плакар , син

Плакар Елиз 1
Плакар Елиз 2
Плакар Елиз 3
Плакар Елиз 4
Плакар Елиз 5
Плакар Елиз 1_thumb
Плакар Елиз 2_thumb
Плакар Елиз 3_thumb
Плакар Елиз 4_thumb
Плакар Елиз 5_thumb
13500 ден
Промоција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L120 B63 H200 см.
Материјали:
- ламинирана иверица, декорација сина
Хардвер и механизми:
- конформатни штрафови, букови дипли, метални држачи за полици и шарки, штрафови за дрво и алуминиумска шипка
Распределбата на плакарот е во согласност со стандардите на современото секојдневие. Можете да ги чувате постелнината и облеката во форма погодна за вас, во различни оддели. Плакарот е направена од ламинирана иверка со висок квалитет лепак за рабовите, што гарантира голема отпорност на лупеве. Сите користени материјали се сертифицирани и безбедни за здравјето на луѓето. Плакарот се испорачува во пригоден пакет со затворени упатства за монтирање.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 182/66/7 см, тежина 37 кг.
Пакет 2: 182/66/7 см, тежина 37 кг.
Пакет 3: 182/50/10 см, тежина 36 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Елиз 1200.00 ден. 800.00 ден. 300.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не