Плакар Елиз, Елиз, бeл + розево | Мебел Виденов
Елиз

Плакар , бeл + розево

Плакар Елиз 1
Плакар Елиз 1_thumb
21300 ден
Попуст: -39%
12800 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L120 B63 H200 см.
Материјали:
- ламинирана иверица, декорација бeл + розево
Хардвер и механизми:
- конформатни штрафови, букови дипли, метални држачи за полици и шарки, штрафови за дрво и алуминиумска шипка
Распределбата на плакарот е во согласност со стандардите на современото секојдневие. Можете да ги чувате постелнината и облеката во форма погодна за вас, во различни оддели. Плакарот е направена од ламинирана иверка со висок квалитет лепак за рабовите, што гарантира голема отпорност на лупеве. Сите користени материјали се сертифицирани и безбедни за здравјето на луѓето. Плакарот се испорачува во пригоден пакет со затворени упатства за монтирање.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 182/66/7 см, тежина 37 кг.
Пакет 2: 182/66/7 см, тежина 37 кг.
Пакет 3: 182/50/10 см, тежина 36 кг.
Слични производи
Последно видени