Плакар Хеван, Хеван, свила | Мебел Виденов
Хеван

Плакар , свила

Плакар Хеван 1
Плакар Хеван 2
Плакар Хеван 3
Плакар Хеван 1_thumb
Плакар Хеван 2_thumb
Плакар Хеван 3_thumb
18800 ден
Попуст: -43%
10500 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 30 дена

Плакар со фиоки Heaven
Димензии:
- L156 B46 H181 см.
Основа и врати:
- ламинирана иверица
- декор - свила
- огледало
Предности:
* фиоки
* огледало
Плакар Хеван ви овозможува да го одржувате вашиот дом уреден. Има внатрешна распределба, која обезбедува разновидност во начинот на складирање облека, постелнина и предмети. Со огледалните врати, секојдневното одржување на тоалетот е лесно и удобно. Плакарот е направена од ламинирана иверица. Површините се мазни и многу отпорни.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојаната изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 7
Пакет 1: 145/55/6 см, тежина - 27,6 кг.
Пакет 2: 180/59/10 см, тежина - 31,2 кг.
Пакет 3: 165/40/6 см, тежина - 14,9 кг.
Пакет 4: 165/40/6 см, тежина - 14,9 кг.
Пакет 5: 90/55/9 см, тежина - 16 кг.
Пакет 6: 75/55/9 см, тежина - 16,9 кг.
Пакет 7: 40/15/15 см, тежина - 2,8 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Хеван 1800.00 ден. 600.00 ден. 200.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не