Плакар Кредо, Кредо, свила + даб коњак | Мебел Виденов
Кредо

Плакар , свила + даб коњак

Плакар Кредо 1
Плакар Кредо 2
Плакар Кредо 3
Плакар Кредо 4
Плакар Кредо 1_thumb
Плакар Кредо 2_thumb
Плакар Кредо 3_thumb
Плакар Кредо 4_thumb
17800 ден
Промоција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 30 дена

Плакар со фиоки Кредо
Димензии:
- L200 B50 H210 см.
Основа и врати:
- ламинирана иверка
- огледало
Распределба:
- полици + шипка за облека
Предности:
* фиоки
* огледало
Плакарот Кредо ви дава можност да го одржувате домот уреден и пријателски настроен. Има внатрешна дистрибуција, која обезбедува разновидност во начинот на чување облека, постелнина и предмети. Со огледални врати, секојдневното одржување на тоалетната е лесно и удобно. Површините се мазни и високо отпорни.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 8
Пакет 1: 207/60/6 см, тежина 32 кг.
Пакет 2: 187/59/5 см, тежина 27,7 кг.
Пакет 3: 211/60/5 см, тежина 29,2 кг.
Пакет 4: 211/59/6 см, тежина 29,6 кг.
Пакет 5: 177/56/4 см, тежина 20 кг.
Пакет 6: 177/56/4 см, тежина 20 кг.
Пакет 7: 62/57/5 см, тежина 10,8 кг.
Пакет 8: 52/15/20 см, тежина 3,8 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Кредо 4200.00 ден. 1200.00 ден. 400.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не