Плакар Линер со лизгачки врати, Линер, црн + бел сјај | Мебел Виденов
Линер

Плакар со лизгачки врати , црн + бел сјај

Плакар Линер со лизгачки врати 1
Плакар Линер со лизгачки врати 2
Плакар Линер со лизгачки врати 1_thumb
Плакар Линер со лизгачки врати 2_thumb
38500 ден
26700 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 30 дена

Плакарот  е достапен со систем за лизгачки врати + непречено затворање.
Димензии:
- L203 B58 H203 см.
Материјали:
- ламинирана иверица, украс црн + бел сјај
- систем на лизгачки врати со непречено затворање
- рачка: алуминиумски профил
- израмнувачки ногарки
Плакарот Линер е модел со стилски изглед и одлична функционалност. Има модерен систем на лизгачки врати, кој овозможува удобност и практичност во помали простории. Механизмите за ролери обезбедуваат непречено и лесно движење на вратите. Непречено затворање спречува непријатни звуци и гарантира стабилност на случајот. Нозете на плакарот овозможуваат прецизно израмнување кога се ставаат на нерамна или наведната површина. Внатрешниот распоред нуди разновидност во начинот на складирање на облеката. Плакарот е направен од ламинат иверица. Обложувањата се многу отпорни, мазни и лесни за чистење на површините. Сите користени материјали се сертифицирани и безбедни за здравјето на луѓето.
Обрнете внимание!
Не се препорачува поставување на друг мебел или предмети на плакарот.
Бидете сигурни да го израмните плакарот. Израмнувањето мора да биде на избраното место за неговата монтажа.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесен монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите во професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Постојаната изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 9
Пакет 1: 210/63/5 см, тежина 21 кг.
Пакет 2: 202/60/5 см, тежина 20 кг.
Пакет 3: 207/62/6 см, тежина 25 кг.
Пакет 4: 107/59/8 см, тежина 21 кг.
Пакет 5: 110/79/6 см, тежина 22 кг.
Пакет 6: 110/79/6 см, тежина 22 кг.
Пакет 7: 205/51/3 см, тежина 10,1 кг.
Пакет 8: 204/7/7 см, тежина 3,6 кг.
Пакет 9: 40/15/15 см, тежина 4 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Линер 3100.00 ден. 800.00 ден. 300.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не