Плакар Одо, Одо, даб вотан | Мебел Виденов
Одо

Плакар , даб вотан

Плакар Одо 1
Плакар Одо 2
Плакар Одо 3
Плакар Одо 4
Плакар Одо 1_thumb
Плакар Одо 2_thumb
Плакар Одо 3_thumb
Плакар Одо 4_thumb
13300 ден
10500 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Димензии:

- L93 B55 H181.7 см.
Корпус:
- ПДЧ
Боја:
- даб вотан
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
При распакување на мебелот, не препорачуваме употреба на остри предмети и сечила, заради можноста за сечење или оштетување на површините.
Оштетувања од ваков карактер нема да бидат прифатени за рекламација. Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Брой пакети: 3
Пакет 1: 186/60/4 см., тегло - 22 кг.
Пакет 2: 173/50/4 см., тегло - 17 кг.
Пакет 3: 100/60/7 см., тегло - 18 кг. 

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Одо 1300.00 ден. 600.00 ден. 200.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не