Плакар Офелија 3 крила + 4 полици, Офелија, венге + светол рокфорд | Мебел Виденов
Офелија

Плакар , венге + светол рокфорд

Плакар Офелија 3 крила + 4 полици 1
Плакар Офелија 3 крила + 4 полици 1_thumb
11500 ден
8000 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Плакарот Офелија е исклучително функционален и стилски модел.
- димензии: L117 B50 H185 см.
- материјали: ламинирана иверица, декор (во наведените комбинации на бои), ПВЦ боја, HDF грб, индивидуално спакувани алуминиумски рачки.
- хардвер: конформатни штрафови, букови дипли, метални држачи за полици и шарки
Оригиналот секогаш нуди повеќе. Подобар квалитет, подобар распоред на ентериер со повеќе полици и модерен дизајн.
Плакарот Офелија е погоден за мали и средни домови. Функционален, стабилен, отпорен на оптоварување и постојано користење.
Моделот има скриени зглобови за подобар надворешен изглед, има и прилагодливи стапала за прецизно израмнување.
Шарките овозможуваат прилагодување, со што се постигнува одличен резултат за еднаквост на фугата.
Високо квалитетното лепило Хенкел, гарантира голема отпорност од лупење на сите рабови.
Сите користени материјали се сертифицирани и безбедни за здравјето на луѓето.
Плакарот се доставува во удобен пакет за носење со приложени упатства за монтажа.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Состав: Ламинирана иверица, Хардвер;
Пакување: Брановиден картон и полиетиленска стреч фолија;
Опрема: Број на пакувања: 5
Пакет 1: 187/56/5 цм, тежина 26 кг.
Пакет 2: 188/46/6 цм, тежина 21,4 кг.
Пакет 3: 125/55/5 цм, тежина 15,8 кг.
Пакет 4: 83/53/6 цм, тежина 8,5 кг.
Пакет 5: 20/16/10 цм, тежина 1,1 кг.
Одржување: Избришете ги површините со влажна крпа.
Производи за чистење и материјали што содржат абразивни честички не се користат.

Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Офелија 1300.00 ден. 500.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не