Плакар Селект 4 крила, Селект, антрацит сјај + орев | Мебел Виденов
Селект

Плакар 4 крила , антрацит сјај + орев

Плакар Селект 4 крила 1
Плакар Селект 4 крила 2
Плакар Селект 4 крила 3
Плакар Селект 4 крила 4
Плакар Селект 4 крила 5
Плакар Селект 4 крила 1_thumb
Плакар Селект 4 крила 2_thumb
Плакар Селект 4 крила 3_thumb
Плакар Селект 4 крила 4_thumb
Плакар Селект 4 крила 5_thumb
39000 ден
27300 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Плакар со фиоки Селект
Димензии:
- L180 B55 H200 см.
Основа и врати:
- ламинирана иверица
- огледало
- HDF грб 3 мм.
Распределба:
- полици 9 парчиња. + рачка за облека
Предности:
* фиоки
* огледало
Плакар Селект ви дава можност да го одржувате домот уредно и пријателски. Има внатрешна распределба, која обезбедува разновидност во начинот на складирање облека, постелнина и предмети. Моделот е погоден за ходници, спални соби и детски соби. Со огледални врати, секојдневното одржување на тоалетот е лесно и удобно. Плакарот е направена од ламинат иверица. Површините се мазни и многу отпорни.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојаната изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 9
Пакет 1: 203/65/4 см, тежина 21 кг.
Пакет 2: 203/65/4 см, тежина 21 кг.
Пакет 3: 179/56/4 см, тежина 16,3 кг.
Пакет 4: 179/56/4 см, тежина 23,8 кг.
Пакет 5: 189/62/4 см, тежина 19,3 кг.
Пакет 6: 189/64/6 см, тежина 24,6 кг.
Пакет 7: 95/62/9 см, тежина 23,4 кг.
Пакет 8: 185/53/2 см, тежина 9,6 кг.
Пакет 9: 52/15/12 см, тежина 3 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Селект 3900.00 ден. 1100.00 ден. 400.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не