Плакар Селик 4 крила + 2 фиоки, Селик, даб сонома | Мебел Виденов
Селик

Плакар 4 крила , даб сонома

Плакар Селик 4 крила + 2 фиоки 1
Плакар Селик 4 крила + 2 фиоки 2
Плакар Селик 4 крила + 2 фиоки 3
Плакар Селик 4 крила + 2 фиоки 4
Плакар Селик 4 крила + 2 фиоки 1_thumb
Плакар Селик 4 крила + 2 фиоки 2_thumb
Плакар Селик 4 крила + 2 фиоки 3_thumb
Плакар Селик 4 крила + 2 фиоки 4_thumb
15300 ден
Акција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Плакар Селик со 4 фиоки + 2 фиоки
Димензии:
- L180 B52 H220 см.
Материјали:
- ламинат иверица, декор даб Сонома
Хардвер и механизми:
- конформатни штрафови, букасти дипли, метални држачи за полици и шарки, шипка од алуминиум и штрафови за дрво.
- шини за фиоки, рачки
Плакарот Селик ќе му даде индивидуалност на мебелот на вашиот дом. Моделот има модерен и стилски изглед, како и практичен распоред на ентериер. Можете да ги чувате постелнината и облеката во форма погодна за вас, во различни оддели. Ако имате ограничен простор, гардеробата на Селик ќе ви заштеди пари. Неговите удобни фиоки комплетно ја заменуваат потребата да се закопа дополнителен мебел. Плакарот е изработен од ламинирана иверка со висококвалитетен лепак за рабовите, што гарантира висока отпорност на лупење. Сите користени материјали се сертифицирани и безбедни за здравјето на луѓето. Гардеробата се доставува во удобен пакет со затворени упатства за инсталација.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да верувате во професионалноста и искуството на монтажни тимови на Мебел Виденов.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Постојаната изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во видот и квалитетот на мебелот.Овој вид оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција. За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 4
Пакет 1: 220/50/4 см, тежина 32 кг.
Пакет 2: 178/50/5 см, тежина 29 кг.
Пакет 3: 212/45/6 см, тежина 33 кг.
Пакет 4: 210/50/5 см, тежина 28 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Селик 2700.00 ден. 900.00 ден. 300.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не