Плакар со лизгачки врати Естетико, Естетико, даб сонома + венге | Мебел Виденов
Естетико

Плакар , даб сонома + венге

Плакар со лизгачки врати Естетико 1
Плакар со лизгачки врати Естетико 1_thumb
31300 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Плакарот е достапна со систем за лизгачки врати + непречено затворање.
Димензии:
- L203 B58 H203 см.
Материјали:
- ламинирана иверица, декор даб сонома + венге
- систем на лизгачки врати со непречено затворање
- рачка за навој: алуминиумски профил
- израмнувачки ногарки
Моделот е достапен со систем на лизгачки врати со непречено затворање. Механизмите на тркалца обезбедуваат непречено и лесно движење на вратите. Ногарките на плакарот овозможуваат прецизно израмнување кога се ставаат на нерамна или наведнат под. Внатрешниот распоред нуди удобност и разновидност во начинот на складирање на облеката. Плакарот е направен од ламинирана иверица. Обложувањата се многу отпорни, мазни и лесни за чистење на површините. Сите користени материјали се сертифицирани и безбедни за здравјето на луѓето.
Обрнете внимание!
Не се препорачува поставување на друг мебел или предмети врз плакарот
Задолжително израмнете го плакарот. Израмнувањето треба да е на местото каде што сакате да го поставите.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Постојаната изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 9
Пакет 1: 210/63/4 см, тежина 20 кг.
Пакет 2: 210/66/5 см, тежина 23,5 кг.
Пакет 3: 210/66/4 см, тежина 22,6 кг.
Пакет 4: 106/60/6 см, тежина 20,3 кг.
Пакет 5: 110/64/5 см, тежина 20 кг.
Пакет 6: 110/64/5 см, тежина 15,5 кг.
Пакет 7: 110/64/5 см, тежина 15,5 кг.
Пакет 8: 200/80/10 см, тежина 3 кг.
Пакет 9: 40/13/15 см, тежина 5 кг.
Слични производи
Последно видени