Плакар Стил, Стил, TerraMater | Мебел Виденов
Стил

Плакар , TerraMater

Плакар Стил 1
Плакар Стил 2
Плакар Стил 1_thumb
Плакар Стил 2_thumb
29200 ден
21400 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L170 B60 H210 см.
Основа:
- ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 4
Пакет 1: 220/67/6 см, тежина 47 кг.
Пакет 2: 179/58/6 см, тежина 32 кг.
Пакет 3: 109/44/8 см, тежина 26 кг.
Пакет 4: 99/54/7 см, тежина 26 кг.
 
Слични производи
Последно видени