Плакар Ванеса, Ванеса, bergamo темно + бел сјај | Мебел Виденов
Ванеса

Плакар , bergamo темно + бел сјај

Плакар Ванеса 1
Плакар Ванеса 2
Плакар Ванеса 3
Плакар Ванеса 1_thumb
Плакар Ванеса 2_thumb
Плакар Ванеса 3_thumb
17000 ден
Попуст: -46%
9000 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L80 B50 H210 см.
Материјал:
-МДФ
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 223/54 / 9,5 см, тежина 51,5 кг.
Пакет 2: 198 / 40,5 / 4 см, тежина 20,8 кг.
Слични производи
Последно видени