Плакар Велино, Велино | Мебел Виденов
Велино

Плакар

Плакар Велино 1
Плакар Велино 2
Плакар Велино 3
Плакар Велино 4
Плакар Велино 1_thumb
Плакар Велино 2_thumb
Плакар Велино 3_thumb
Плакар Велино 4_thumb
20400 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 15 дена

Димензии:
- L81 B59 H183 см
Градба:
- цврсто зимзелено дрво
- грб HDF
Покриеност:
- безбоен лак од полиуретан.
Хардвер:
- рачки од цврсто дрво
Внатрешна распределба:
-шипка за облека 1 пар.
-полица 1 пар.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Постојаната изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
пакет 1: 180/60/10 см.; тежина 33 кг.
пакет 2: 80/60/9 см.; тежина 13 кг.
 
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Велино 1200.00 ден. 300.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не