Плакар Верма, Верма, темен орев + цреша portofino | Мебел Виденов
Верма

Плакар , темен орев + цреша portofino

Плакар Верма 1
Плакар Верма 2
Плакар Верма 1_thumb
Плакар Верма 2_thumb
49200 ден
Попуст: -51%
24100 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L200 B52 H218 см.
Основа:
- ПДЧ
Врати:
- МДФ
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 7
Пакет 1: 217/51 / 5,5 см, тежина 38,7 кг.
Пакет 2: 205 / 51,5 / 7 см, тежина 44,7 кг.
Пакет 3: 103/52 / 16,5 см, тежина 46,85 кг.
Пакет 4: 205/51/6 см, тежина 33,85 кг.
Пакет 5: 153/51/4 см, тежина 9,2 кг.
Пакет 6: 140 / 37,5 / 4 см, тежина 17,6 кг.
Пакет 7: 210/7 / 3,5 см, тежина 1,95 кг.
Слични производи
Последно видени