Плакар Верто II со лизгачки врати, Верто II, бел + црн сјај | Мебел Виденов
Верто II

Плакар со лизгачки врати , бел + црн сјај

Плакар Верто II со лизгачки врати 1
Плакар Верто II со лизгачки врати 2
Плакар Верто II со лизгачки врати 3
Плакар Верто II со лизгачки врати 4
Плакар Верто II со лизгачки врати 1_thumb
Плакар Верто II со лизгачки врати 2_thumb
Плакар Верто II со лизгачки врати 3_thumb
Плакар Верто II со лизгачки врати 4_thumb
22600 ден
Промоција

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Плакар со лизгачки врати Верто
Плакарот е достапен со систем за лизгачки врати + непречено затворање.
Димензии:
- L203 B58 H203 цм.
Материјали:
- ламинирана иверица, боја: бел сјај
- огледало 3 мм.
- профил на МДФ, црн сјај
- систем на лизгачки врати со непречено затворање
- рачка: алуминиумски профил
- израмнувачки ногарки
Плакарот Верто нуди стилски дизајн и одлична функционалност. Карактерот на моделот придонесува оптичко зголемување на просторот. Плакарот има напреден систем на лизгачки врати, кој овозможува удобност и практичност во помали простории. Механизмите со тркалца обезбедуваат непречено и лесно движење на вратите. Системот за лизгање обезбедува непречено и лесно движење на вратите, што спречува непријатни звуци и гарантира стабилност на основата. Ногарките на плакарот овозможуваат прецизно израмнување кога се поставува на нерамна или наведната површина. Плакарот е направен од ламинирана иверица. Обложувањата се многу отпорни, мазни и со лесни за чистење површини. Сите користени материјали се сертифицирани и безбедни за здравјето на луѓето.
Обрнете внимание!
Не се препорачува поставување на друг мебел или предмети врз плакарот
Задолжително израмнете го плакарот. Израмнувањето треба да е на местото каде што сакате да го поставите.
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Постојаната изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелотПоставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 9
Пакет 1: 210/62/6 цм, тежина 21,1 кг.
Пакет 2: 210/62/4 цм, тежина 22,1 кг.
Пакет 3: 210/60/4 цм, тежина 25,5 кг.
Пакет 4: 110/57/5 цм, тежина 20,7 кг.
Пакет 5: 200/110/4 цм, тежина 28 кг.
Пакет 6: 200/110/4 цм, тежина 28 кг.
Пакет 7: 205/54/2 цм, тежина 9,5 кг.
Пакет 8: 200/80/10 цм, тежина 3,6 кг.
Пакет 9: 40/15/12 цм, тежина 3,4 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Верто II 3500.00 ден. 1100.00 ден. 400.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не