Плакар Виела 2, Виела 2, сонома truffle + венге magia | Мебел Виденов
Виела 2

Плакар , сонома truffle + венге magia

Плакар Виела 2 1
Плакар Виела 2 2
Плакар Виела 2 3
Плакар Виела 2 1_thumb
Плакар Виела 2 2_thumb
Плакар Виела 2 3_thumb
17000 ден
13000 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L157 B50 H206.5 см.
Основа:
-ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 3
Пакет 1: 135/50/13 см, тежина 44 кг.
Пакет 2: 163/52 / 8,5 см, тежина 41,1 кг.
Пакет 3: 202/51 / 10,5 см, тежина 54,8 кг.
Слични производи
Последно видени