Полица Анкора, Анкора, бeл сјај + даб евок | Мебел Виденов
Анкора

Полица , бeл сјај + даб евок

Полица Анкора 1
Полица Анкора 2
Полица Анкора 3
Полица Анкора 1_thumb
Полица Анкора 2_thumb
Полица Анкора 3_thumb
4600 ден
Попуст: -34%
3000 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Не е потребна монтажа на ѕид!
Димензии:
- L140 В25 H141 см.
Материјали:
Основа:
- ламинирана иверица
- PVC рабови
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 142/35/8 см., тежина 17,9 кг.
Пакет 2: 42/40/13 см., тежина 7,5 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Анкора 800.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не