Полица Нели, Нели, даб сонома | Мебел Виденов
Нели

Полица , даб сонома

Полица Нели 1
Полица Нели 2
Полица Нели 3
Полица Нели 4
Полица Нели 5
Полица Нели 1_thumb
Полица Нели 2_thumb
Полица Нели 3_thumb
Полица Нели 4_thumb
Полица Нели 5_thumb
2000 ден
Попуст: -29%
1400 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Достава: 15 дена

Моделот е погоден за поставување на под и на ѕид.
Димензии:
- L70 B28 H70 см.
Материјали:
- ламинирана иверица
- украс: даб сонома
Полицата е изработена од ламинирана иверица. Може да се монтира на ѕид. Таа е погодна за сите области во домот.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 71/32/10 см, тежина 13 кг.
Пакет 1: 20/15/10 см, тежина 2 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Нели 700.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не