Полица Рика, Рика, даб сонома | Мебел Виденов
Рика

Полица , даб сонома

Полица Рика 1
Полица Рика 2
Полица Рика 1_thumb
Полица Рика 2_thumb
1200 ден
800 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L62 B23 H50 см
Материјали:
- ламинирана иверица
- декор: даб сонома
Полицата на Рика е практичен предлог, применлив во која било област на модерниот дом. Со неа можете да го организирате ентериерот на кујната, детска или дневна соба на забавен и оригинален начин. Моделот е направен од ламинирана иверка.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот.Оставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 70/25/8 см, тежина 7,5 кг.
Пакет 2: 10/8/9 см., тежина 0,5 кг.
Слични производи
Последно видени