Полица Рондо, Рондо, колумбијски орев | Мебел Виденов
Рондо

Полица , колумбијски орев

Полица Рондо 1
Полица Рондо 2
Полица Рондо 1_thumb
Полица Рондо 2_thumb
2000 ден
Попуст: -40%
1200 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Другите производи од серијата Рондо можете да ги видите тука:
Димензии:
- L137 B24 H23 см.
Материјал:
- ламинирана иверица
- декор колумбијски орев
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и својствата на мебелот.Оставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
 
Слични производи
Последно видени