Полица за ѕид Пико, Пико, бела + светол ателиер | Мебел Виденов
Пико

Полица , бела + светол ателиер

Полица за ѕид Пико 1
Полица за ѕид Пико 2
Полица за ѕид Пико 3
Полица за ѕид Пико 1_thumb
Полица за ѕид Пико 2_thumb
Полица за ѕид Пико 3_thumb
3400 ден
Попуст: -36%
2100 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Димензии:
- L80 B30 H15 см.
Основа:
- ламинирана иверица
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Нашиот мебел е конструиран со лесна монтажа, но за одличен краен резултат ве советуваме да се доверите на професионалноста и искуството на монтажните тимови на Мебел Виденов.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 1
Пакет 1: 89/34/10 см, тежина 12 кг.
Слични производи
Последно видени