Полици Астрид, Астрид, астра | Мебел Виденов
Астрид

Полици , астра

Полици Астрид 1
Полици Астрид 1_thumb
2400 ден
Попуст: -28%
1700 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Не е потребно монтирање на ѕид!
Димензии:
- L60 B20 H156 см.
Градба:
- ламинирана иверица, украс во наведените комбинации на бои
* може да се користи во хоризонтална и вертикална положба.
Астрид полицата е неверојатно функционално парче мебел што ви овозможува да го користите во различни ситуации и начини. Изградбата ви овозможува да го уредите ентериерот со ставање во хоризонтална или вертикална положба. Можете да поставите два одделни полици една до друга или една врз друга. Нејзиниот изглед е погоден за мебел за дом или канцеларија. Направено е од висококвалитетна ламинирана иверка со овластено потекло и квалитет.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од вистинските бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Продолжената изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот.
Овој вид на оштетување на интегритетот на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Број на пакувања: 2
Пакет 1: 161/29/10 см, тежина 16,9 кг.
Пакет 2: 36/12/12 см, тежина 0,300 кг.
Слични производи
Последно видени