Приста со сандак (без вкл. душек), Приста, светол рокфорд | Мебел Виденов
Приста

Кревет + сандак за душек 120/190 см. , светол рокфорд

Приста со сандак (без вкл. душек) 1
Приста со сандак (без вкл. душек) 1_thumb
9000 ден
6200 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Комплетот вклучува кревет, механизам за подигнување со пружини, дно, сандак.
Креветот е погоден само за еднострани душеци 120/190 см.
Дебелината на едностраниот душек не треба да надминува 20,5 см.
Креветот е универзален, за лев или десен агол, а насоката се одредува за време на монтажата.
Димензии:
- кревет: L120,6 B190 H59,7 см.
- сандак: L122 B35 H65 см.
Материјали:
- иверица, ламинирана иверица, ПВЦ-рабови
Состав: Ламинирана иверица, Хардвер;
Пакување: Брановиден картон и полиетиленова растеглива фолија;
Упатства за употреба: Поставете го креветот во хоризонтална положба и поставете го душекот.
Универзалниот комплет Приста со сандак нуди погодност и дополнителен простор за складирање во употребливата област под душекот. Во зависност од потребата, креветот може да се собере, како што е лево или десно. Механизмот за подигнување на душекот овозможува ефикасно користење на подрачјето под него за складирање на постелнина и предмети. Мебелот е изработен од ламинирана иверица со сертифицирано потекло и квалитетно исполнување на европските стандарди за животна средина и безбедност.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Наведената цена не вклучува душек.
Цената на артиклите не вклучува монтажа, чија вредност е наведена во категоријата услуги од лентата со мени. За валидна гаранција, монтажата на потпорите на наведените места е задолжителна.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина.
Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Одржување: Избришете ги површините со влажна крпа.
Производи за чистење и материјали што содржат абразивни честички не се користат.
Опрема: Број на пакувања: 4
Пакет 1: 198/67/5 см, тежина 20,3 кг.
Пакет 2: 135/42 / 8,5 см, тежина 20 кг.
Пакет 3: 190/60/2 см, тежина 6,1 кг.
Пакет 4: 53/12/8 см, тежина 2,7 кг.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Приста 1000.00 ден. 300.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Последно видени

Следете не