Рачка за мебел 5005, Рачка за мебел 5005 | Мебел Виденов
Рачка за мебел 5005

Рачка за мебел 5005

Рачка за мебел 5005 1
Рачка за мебел 5005 1_thumb
100 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Рачка за мебел 5005
Димензии:
- L 170 mm / меѓуоскино растојание ̴ 160 mm.
Материјал:
- алуминиум
Површина / боја:
- нерѓосувачки челик
Стилска рачка за мебел со универзален дизајн, погодна за модерен мебел за кабинет.
Рачката е изработена од алуминиум со импресивна мазна површина што имитира не'рѓосувачки челик.
Обрнете внимание!
Големината на рачката е различна од меѓуоскиното растојание.
Рачката се нарачува индивидуално или како дел од индивидуална нарачка за мебел. Не може да замени друга рачка за модели од стандардниот опсег на мебел.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Последно видени