Рачка за мебел 6595, Рачка за мебел 6595 | Мебел Виденов
Рачка за мебел 6595

Рачка за мебел 6595

Рачка за мебел  6595 1
Рачка за мебел  6595 1_thumb
100 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Мебелна дръжка 6595
Димензии:
- L150 mm / меѓуоскино растојание ̴ 96 - 128 mm.
Материјал:
- ПВЦ
Површина / боја:
- мат хром
Моделот е универзален и применлив за целиот кабинет мебел во ентериерот.
Рачката е изработена од ПВЦ со мат површина.
Обрнете внимание!
Големината на рачката е различна од меѓуоскиното растојание.
Изберете една од двете меѓуоскини тркала при дупчење на вратите.
Рачката се нарачува индивидуално или како дел од индивидуална нарачка за мебел. Не може да замени друга рачка за модели од стандардниот опсег на мебел.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ
Последно видени