Рамка за душек Аркона 160/200, Аркона, 160/200 | Мебел Виденов
Аркона

Рамка за душек , 160/200

Рамка за душек Аркона 160/200 1
Рамка за душек Аркона 160/200 1_thumb
10700 ден
Попуст: -24%
8100 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Рамка за душек „Аркона“ со ногарки за душек 160/200.
* ги балансира функционалните карактеристики на двостраните душеци
* обезбедува хигиенска средина и вентилација на душекот
* рамномерно ја дистрибуира тежината на телото, обезбедувајќи ортопедска основа
* изработена од силен челичен профил 40 x 30 мм. со дебелина на профилот од 1,4 мм.
* пластични чевли за намалување на бучавата
* искористените повеќе слојни букови ламели со дебелина од 8 мм. и ширина од 68 мм., гарантираат оптимална поддршка на 'рбетот
* 28 пар. ламели
Висината на рамката со нозете е 26,5 см.
Висина на нозете 22 см.
Не постои можност да се монтира механизам за подигнување. Без плочи и отвори за поставување на механизам за подигнување на душекот.
Рамката е дизајнирана за оптоварувања до 300 кг, распоредени од двете страни во ширина.
За правилно користење на рамката на душекот, потребно е да се обезбеди поддршка на средниот поделен профил
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Аркона 200.00 ден. 300.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не