Рамка за душек DS, 90/200, DS, 90/200 | Мебел Виденов
DS

90/200, Рамка за душек , 90/200

Рамка за душек DS, 90/200 1
Рамка за душек DS, 90/200 1_thumb
5000 ден
Попуст: -30%
3500 ден

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Некои работи се неопходни едноставно.
* можност да се монтира механизам за подигнување на душекот, со што ќе се обезбеди искористување на просторот под рамките.
* изработени од силен челичен профил и повеќеслојни букови летви.
* максимална отпорност на рамките од торзија (извртување) или деформација, со помош на високо-технолошки кополимерни чевли.
* можност за вертикално и аксијално движење на ламелата, обезбедено од еластичниот кревет.
* чувството за целосна површина се постигнува со спојување без промена на висината.
* обезбедена значителна флексибилност во кривините, преку можноста за движење на ламелата околу нејзината оска.
Висина на рамката: 5 см.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Слични производи
Последно видени