Рамка за душек Компакт, 140/200, на склопување, Компакт, 140/200 | Мебел Виденов
Компакт

140/200, Рамка за душек на склопување , 140/200

Рамка за душек Компакт, 140/200, на склопување 1
Рамка за душек Компакт, 140/200, на склопување 1_thumb
6600 ден
5000 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена. Доставата се врши до најблиското можно место до влезот на зграда или вратата на дворот дома.

Рамка за душеци Компакт, на склопување
Не може да се користи механизам за подигнување на душекот.
Рамка:
- челичен профил обложен со боја во прав 30/20 мм. за единечни рамки и 30/30 мм. за двојни рамки
- дебелина на ѕидот 0,9 мм.
- висина на рамката на душекот 4 см.
Ребра (летви):
- повеќеслојно буково дрво 8/10 / 12мм.
- држачи од кополимер
Број на летви на единечна рамка:
- за димензија со должина од 190 см - 13 парчиња.
- за димензија со должина 200 см - 14 парчиња.
Број на летви на двојна рамка:
- за димензија со должина од 190 см - 26 парчиња.
- за димензија со должина од 200 см - 28 парчиња.
Компактните рамки се испорачуваат не склопени во силен и лесен пакет за носење.
Со нив добивате уникатен производ кој ќе ви заштеди потешкотии при носење и одлична удобност во спалната соба. Нивната конструкција е изработена од силен челичен профил со издржлив слој со боја во прав. Ламелите се изработени од ламинирано буково дрво, кое гарантира максимална издржливост и одлична еластичност на основата на душекот. Флексибилноста на кополимерските чевли обезбедува максимална стабилност под торзионално оптоварување или друг вид деформација.
Рамките на душеците овозможуваат природна вентилација на душеците и го продолжуваат нивниот живот.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Компакт 900.00 ден. 200.00 ден. 100.00 ден.

Цената за монтажа е посочена на секој производ посебно. Во случај, цената на еден производ или вкупната сума на сите изберени производи на клиентот за монтажа е под 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Цената за качување е посочена на секој производ посебно. Цената за качувањето се одредува врз основа на реалните нивоа/катови што треба да ги покрие групата која ја извршува услугата. Имајте предвид дека се наплаќа такса за приземје, иако тие можеби не се нумерирани во вашата зграда. Во случај цената на еден прозивод или вкупната сума на сите производи изберени од клиентот за услугата за качување да биде помала од 1200ден., клиентот плаќа минимална такса од 1200ден.

Слични производи
Последно видени

Следете не