Рамка за душек Компакт, 160/200, на склопување, Компакт, 160/200 | Мебел Виденов
Компакт

160/200, Рамка за душек на склопување , 160/200

Рамка за душек Компакт, 160/200, на склопување 1
Рамка за душек Компакт, 160/200, на склопување 1_thumb
5500 ден
4300 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Рамка за душеци Компакт, на склопување (латофлекс).
Не може да се користи механизам за подигнување на душекот.
Рамка:
- челичен профил обложен со боја во прав 30/20 мм. за единечни рамки и 30/30 мм. за двојни рамки
- дебелина на ѕидот 0,9 мм.
- висина на рамката на душекот 4 см.
Ребра (летви):
- повеќеслојно буково дрво 8/10 / 12мм.
- држачи од кополимер
Број на летви на единечна рамка:
- за димензија со должина од 190 см - 13 парчиња.
- за димензија со должина 200 см - 14 парчиња.
Број на летви на двојна рамка:
- за димензија со должина од 190 см - 26 парчиња.
- за димензија со должина од 200 см - 28 парчиња.
Компактните рамки се испорачуваат не склопени во силен и лесен пакет за носење.
Со нив добивате уникатен производ кој ќе ви заштеди потешкотии при носење и одлична удобност во спалната соба. Нивната конструкција е изработена од силен челичен профил со издржлив слој со боја во прав. Ламелите се изработени од ламинирано буково дрво, кое гарантира максимална издржливост и одлична еластичност на основата на душекот. Флексибилноста на кополимерските чевли обезбедува максимална стабилност под торзионално оптоварување или друг вид деформација.
Рамките на душеците овозможуваат природна вентилација на душеците и го продолжуваат нивниот живот.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред.
Постојана изложеност на директна сончева светлина може да доведе до промени во изгледот и квалитетот на мебелот. Поставете го мебелот најмалку 50 см од кој било радијатор или силен извор на топлина. Овој вид на оштетување на производите НЕ е покриен со нивната гаранција.
За повеќе информации, прочитајте ги поглавјата КАКО ДА НАРАЧАТЕ и УСЛУГИ.
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
Компакт 700.00 ден. 200.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не