Рамка за душек М, 144/190, М, 144/190 | Мебел Виденов
М

144/190, Рамка за душек , 144/190

Рамка за душек М, 144/190 1
Рамка за душек М, 144/190 1_thumb
6000 ден
4800 ден*
*Со картичка Виденов

Овој производ нема можност за корекции од страна на клиентот

Бесплатна достава: 10 дена

Рамките за душеци М се сигурни и удобни.
Изработена од квадратски профил со дебелина од 0,9 мм и повеќеслојни летви од бука.
Пластични чевли за помалку бучава.
Број на летви: 13 парчиња за единечна рамка за душек и 26 парчиња за двојна рамка за душек.
Висина на рамката: 4 см.
Нема можност да се монтира механизам за кревање. Без плочи и дупки за монтирање на механизам за подигнување на душекот.
Издржливост до 90 кг. со единечна рамка за душек.
Обрнете внимание!
Дозволени се отстапувања или разлики од веќе постоечките бои на различните типови ткаенини / декори со оние на екранот на вашиот уред
Модел Цена за монтажа Цена на качување прв, втор спрат или со лифт (ако е возможно) Качување за секој следен кат
М 200.00 ден. 100.00 ден. 100.00 ден.

Цената за качувањето се определува на база спратови, кои ќе бидат помината од групата која ја врши услугата. Ве молиме имајте во предвид дека се смета такса за приземни спратови, иако е возможно тие да не се набројани во Вашата зграда

Слични производи
Последно видени

Следете не